DSC_1276Zippora

Tegenwoordig zijn we met zijn allen erg druk met werk, gezin en noem maar op. Dat kan ook, maar het is goed om jezelf niet te verliezen, hierbij kan yoga helpen. Het maakt je bewuster en brengt lichaam en geest meer in balans…

Mijn naam is Zippora Polak, yogadocente en wil graag met jullie delen hoe mijn liefde voor yoga begonnen is…
In 2003 was ik lid van de sportschool en probeerde zo nu en dan wat uit. Je kon er ook yoga doen, gegrepen door de naam was ik nieuwsgierig en na een aantal keren te hebben meegedaan was ik er erg enthousiast over! In het begin moest ik wel wennen aan de oefeningen, maar wat me opviel was dat ik altijd zo lekker kon slapen na de les. Ook ging het ontspannen na verloop van tijd steeds beter. Door de positieve yoga ervaring die ik heb opgedaan, wilde ik dit niet voor mijzelf houden. Het leek me zo fantastisch om andere mensen ook met yoga kennis te laten maken, ik heb toen besloten om een opleiding te gaan doen in Deventer – Amitabha.
In deze 4 jarige opleiding heb ik geleerd “Yoga met twee voeten op de grond, waarin diepgang, inspiratie en verstilling de uitgangspunten zijn.”

Met mijn opgedane kennis en ervaring geef ik les en ben ik heel blij dat ik anderen kan laten ervaren wat yoga kan betekenen.

Gevolgde cursussen:

  • 09 – 2016 Restorative yoga bij Lizzie Lasater
  • 05 – 2016 Yoga voor ouderen bij Samsara
  • 06 – 2015 Mediteren: praktiseren en doceren bij Samsara
  • 2015 Kunst van het begeleiden in de Yoga van Tonnie Goes
  • 2014 Kinderyoga docent bij kidsyoga van Femmy Brug
  • 06-2012 4 jarige yoga opleiding Amitabha bij Maartje van Hooft